job i viften

- af fritidstilbud til børn og unge på Ærø

Har du lyst til at være noget for børn og unge på Ærø?

 

Viften søger kontakt med voksne, der har lyst og evner til at indgå i et frugtbart samarbejde om at skabe gode fritidstilbud til børn og unge på Ærø. Vi vil altid gerne i kontakt med interesserede, ansvarsfulde voksne, og har derfor ingen ansøgningsfrist, men behandler ansøgningerne efterhånden som de indløber.

 

Helt konkret søger vi:

1) En eller flere personer, der kunne tænke sig at byde ind med fag til ungdomsskolens undervisning i sæsonen 2017/18. Vi har i forvejen undervisning i flere fag, som fx madlavning, tegning/maling, knallertkørekort, førstehjælp, musical, jagttegn mm.

 

Vi tilbyder også fag, som endnu ikke har opnået tilstrækkelig tilslutning til, at vi har kunnet gennemføre undervisningen. Men måske har du nogle idéer, som vi ikke har afprøvet endnu?

 

Vi har en idé om at drama/teater/musical godt kunne gå hen og blive et større fag end det er nu. Det kræver lidt mere, end vi lige nu råder over - både personale- og idémæssigt. Så har du kompetencer indenfor dette, hører vi også meget gerne fra dig.

 

Det siger næsten sig selv, at der ikke er tale om arbejde på fuld tid, men ansættelser, der nærmest kan sammenlignes med det at være forboldtræner el. Der er selvfølgelig tale om ansættelse på overenskomstmæssige vilkår. Men timetallet er ikke højere, end der er unge til.

 

Læs om ungdomsskolen her

2) En eller flere personer, der kunne tænke sig at være tilkaldevikar i vores klubber. Vi er lige nu dem, vi skal være i klubberne, men sygdom er jo hver mands herre, så vi kunne godt tænke os kontakt med dig, hvis du kunne træde til, når det er. Der er naturligvis overenskomstmæssig løn.

 

Juniorklubben har åbent mandag - torsdag kl 14.00 - 18.00.

 

Ungdomsklubben har åbent mandag - onsdag 18.30 - 21.00.

 

Derudover har vi arrangementer og udflugter på andre dage og tidspunkter.

 

Læs om klubberne her

 

 

Fælles for begge stillinger er, at der ikke stilles krav om en bestemt faglig baggrund, at der er tale om ansættelse på timeløn, og at vi indhenter børne- og straffeattest.

 

Søg gerne uanset alder, køn og etnicitet.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Viftens leder, Henrik Harder på 20 46 64 08 eller post@viften.net