job i viften

- af fritidstilbud til børn og unge på Ærø

Har du lyst til at arbejde med børn og unge?

 

I den kommende sæson tilbyder Viften forskellige fritidsaktiviteter til børn og unge på Ærø. Under forudsætning af tilstrækkelig tilmelding tilbyder vi klub- eller undervisningstimer indenfor disse fem områder:

 

1)Lyd og lys. Både ifm koncerter og teater. Du må meget gerne vide noget om hardwaren, og have sans for at indgå samarbejde med andre om løsninger, som alle kan være tilfredse med.

 

Vi har rigtig meget grej, og har en del at lave, også for andre aktører. Det her er en stilling vi er sikre på bliver oprettet. Men der er naturligvis tale om fritidsbeskæftigelse.

 

2)Iværksætteri eller projektmageri. Det er vel nærmest et forløb i innovation, vi overvejer. Konceptet er, at vi giver de unge 10.000,-. Du skal så sammen med dem finde ud af, hvad pengene skal bruges på. En event, en tur, en koncert eller eller?

 

3)Noget med film. Du behøver måske ikke være film-uddannet, men du skal have så meget styr på at optage, redigere etc, at du kan instruere andre.

 

4)E-sport. Her er vi på helt bar bund. Har selvfølgelig kontakt til samarbejdspartnere på Fyn, der arbejder med det. Men nu er det på tide at vi selv står for det.

 

Fælles for stillingerne er, at der ikke stilles krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Men vi lægger vægt på, at det faglige er i orden. Så skal vi nok hjælpe med det pædagogiske.

 

Der er tale om ansættelse på deltid eller timeløn. Enten som klubpædagog eller ungdomsskolelærer. Afhængig af, hvordan du vælger at organisere aktiviteten.

 

Vi indhenter børne- og straffeattest.

 

Søg gerne uanset alder, køn og etnicitet.

 

Og søg gerne inden 18. september. Vi behandler ansøgninger løbende.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Viftens leder, Henrik Harder på 20 46 64 08 eller post@viften.net

Har du lyst til at være noget for børn og unge på Ærø?

 

Viften søger kontakt med voksne, der har lyst og evner til at indgå i et frugtbart samarbejde om at skabe gode fritidstilbud til børn og unge på Ærø. Vi vil altid gerne i kontakt med interesserede, ansvarsfulde voksne, og har derfor ingen ansøgningsfrist, men behandler ansøgningerne efterhånden som de indløber.

 

Helt konkret søger vi:

 

1) En eller flere personer, der kunne tænke sig at byde ind med fag til ungdomsskolens undervisning i sæsonen 2018/19. Vi har i forvejen undervisning i flere fag, som fx madlavning, tegning/maling, knallertkørekort, førstehjælp, musical, jagttegn mm.

 

Vi tilbyder også fag, som endnu ikke har opnået tilstrækkelig tilslutning til, at vi har kunnet gennemføre undervisningen. Men måske har du nogle idéer, som vi ikke har afprøvet endnu?

 

Vi har en idé om at drama/teater/musical godt kunne gå hen og blive et større fag end det er nu. Det kræver lidt mere, end vi lige nu råder over - både personale- og idémæssigt. Så har du kompetencer indenfor dette, hører vi også meget gerne fra dig.

 

Det siger næsten sig selv, at der ikke er tale om arbejde på fuld tid, men ansættelser, der nærmest kan sammenlignes med det at være forboldtræner el. Der er selvfølgelig tale om ansættelse på overenskomstmæssige vilkår. Men timetallet er ikke højere, end der er unge til.

 

Læs om ungdomsskolen her

 

2) En eller flere personer, der kunne tænke sig at være tilkaldevikar i vores klubber. Vi er lige nu dem, vi skal være i klubberne, men sygdom er jo hver mands herre, så vi kunne godt tænke os kontakt med dig, hvis du kunne træde til, når det er. Der er naturligvis overenskomstmæssig løn.

 

Juniorklubben har åbent mandag - torsdag kl 14.00 - 18.00.

 

Ungdomsklubben har åbent mandag - torsdag 18.30 - 21.00.

 

Derudover har vi arrangementer og udflugter på andre dage og tidspunkter.

 

Læs om klubberne her

 

Fælles for begge stillinger er, at der ikke stilles krav om en bestemt faglig baggrund, at der er tale om ansættelse på timeløn, og at vi indhenter børne- og straffeattest.

 

Søg gerne uanset alder, køn og etnicitet.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Viftens leder, Henrik Harder på 20 46 64 08 eller post@viften.net