Musikskolen på friskolen

Musikskolen på Friskolen

Kære forældre til børn på Friskolen

 

Vi er rigtigt glade for at kunne tilbyde endnu mere musikskoleundervisning på Friskolen, end vi har i forvejen. Vi har gennem de seneste år haft violin– og klaverundervisning ved Maja Laursen, som pendler hertil fra Lundeborg.

 

I dette forår supplerer vi med Eyvind Gulbrandsen, som vil undervise i disse fire fag:

 

1)Klaver (tilbydes kun som soloundervis-ning)

2) Guitar (solo eller hold på 3)

3) Musik på computer (solo eller hold på 3)

4) Spil og leg sammen (hold på 5)

 

Det er alt sammen begynderundervisning. Der kræves altså ingen forudsætninger for at være med. Vi har heller ingen nedre aldersgrænse for disse hold, men Eyvind tager selvfølgelig hensyn til barnets alder ved holdsammensætningen. Ligesom han kan skønne, at barnet skal vente et år eller to med at starte.

 

 

 

Undervisningen foregår mandag i Friskolens musiklokale.

 

Tilmelding sker via dette link. Hvis det driller, kan man kontakte os på 20 46 64 08, eller post@viften.net.

 

Der er statstilskud og kommunalt tilskud. Egenbetalingen for hele forårssæsonen er for:

 

Hold på 5 285,-

Hold på 3 475,-

Soloundervisning 790,-

 

Soloundervisning er 25 minutter pr elev i 10 uger. Holdundervisning er 45 pr hold i 10 uger.

 

Egenbetalingen udgør 20 % af den samlede udgift. Denne lille forårssæson varer 10 uger, starter hurtigst muligt efter vinterferien, og forventes afviklet ved udgangen af maj.

 

Hej! Jeg hedder Eyvind og er uddannet klassisk komponist fra konservatoriet i Aarhus og arbejder freelance som komponist i ind- og udland.

 

Jeg er født i Oslo i 1977 og har siden barndommen holdt på med musik og lyd i nær sagt alle afskygniger; pop/rock, elektronisk musik, film/teatermusik, moderne klassisk og de helt eksperimenterende kunstprojekter.

 

Jeg arbejder kun sjældent selv som udøvende musiker, men i kraft af min uddannelse og erfaring, så ved jeg et og andet om musik og hvordan den skabes, føles, spilles og formidles. 

 

Min undervisning er altid med udgangspunkt i det menneske jeg arbejder sammen med, og ofte med et kreativt udgangspunkt. Jeg synes det er aller sjovest hvis vi ikke blot spiller musik, men også ser på om vi kan skabe den selv. 

 

Musik gir os en mulighed til at udforske det ukendte, at stikke hovedet og sjælen ind i en verden hvor man kan udtrykke sig og få brugt sin kreativitet ved hjælp af toner, rytmer og lyde. Og så er der en masser om glæde og fælleskab, om en selv og ens personlige udvikling.

 

Jeg har i en årrække undervist i diverse musikfag på forskellige uddannelser og højskoler i Danmark, og er pt. ansat på MGK’s talentlinje i Aarhus og på musikkonservatoriet i Aalborg.

 

I forhold til at arbejde med børn er min erfaring relativt beskeden, men med to små børn på 4 og 6, så er jeg ved at lære noget om, hvad det er der får de små menneskers ur til at tikke i takt - og i utakt.

 

Jeg håber vi ses!

 

Med kærlig hilsen

 

Eyvind